Monday, 22 June 2009

Motsträvig semester / Reluctant HolidayMotsträvigt (vad annars?) lämnar jag plikter, utkomst och ansvar, "att-göra-listor", måsten, ett sönderfallande gammalt hus, och en hel del ogräs för att åka iväg på lite semester. Helst skulle jag förstås blivit kvar och tampats med materian, men vad gör man inte, när Gotland och essensen av en svensk sommar lockar.

Om ni åker iväg nu också, ha det så alldeles ljuvligt, så ses vi om en dryg vecka eller så.


Reluctantly (what else?), I leave duties, 'to-do-lists', musts, and quite a few weeds, to go on some holiday. I'd rather have stayed and battled the challenges, but what can you do, when a gorgeous island is waiting.

If you go now, too, do have a most lovely time, and I catch up with you in a fortnight or so.

13 comments:

Lillebeth said...

Hoppas du får det riktigt fint. Solen ser ut att lysa på Gotland HELA iden. Men jag förstår ditt motstånd. Är inte hemma bäst?

Ruben said...

Ha en trevlig semester på fantastiska Gotland! Har varit där många gånger, så jag vet vad jag pratar om! ;-) /Ruben

Fundera grönt said...

Ha det underbart!
hälsningar
Nanna

Anja said...

En tackar! (Öland och Kalmar till helgen om makens rygg klarar det) Önskar dig en riktigt härlig Gotlandsvistelse!/Anja

Ingela said...

Trevlig semester! Gotland är en favorit, DBW:s botaniska och vandringar inom murarna.

Vilken vacker bild! Gillar din motsträviga inställning, skönt.

Hälsningar
Ingela

Tant Grön said...

Om du träffar på en trevlig man i 35-årsåldern så kan det vara min son. Han flyttade dit i vintras. Jag har förgäves försökt ta mig till Gotland sen dess. Jag KANSKE lyckas i nästa vecka. Vi kanske ses om du är kvar då, vem vet? Ha en härlig semester i alla fall, du lär få ett underbart väder!

Glädjekällan said...

Klart man reser iväg och faller så gott det bara går.Hoppas ni får en riktigt fin resa. Här på Västkusten har vi lovats riktigt varmt och fint väder.. hoppas det gäller för Gotland också.
Ha det gott
Birgitta

Nutty Gnome said...

Enjoy your holiday and have a great time. We'll still be here when you get back, you lucky thing! (We don't go until the 18th July - which seems like AGES away at the moment!) :)

Camillas Foto said...

Då önskar jag dig en härlig semester
Kram

Lilla B said...

Ha en riktigt skön motsträvig semester! Visst tar det emot att behöva rekreera sig ;)

Kersti said...

Gotland, underbart! Vädrets makter verkar vara med dig. Njut av semestern, det gör jag i Stockholm och Enskede. Turist i min egen stad cyklar runt och upptäcker nya sidor.

Tant Grön said...

Nej, jäklar, det blev inte Gotland för mig denna vecka. Sonen har politiskt aktiva vänner som bokat in sig i deras gästrum hela denna Almedalsvecka. Jag får göra ett nytt försök senare i sommar.
Jag är lite avundsjuk på dig som får njuta av rosorna på ringmuren!

Kersti said...

Fler nattugglor, trevligt. det är svårt att komma i säng när man har sommarlov.
Jag ska ha paraplyet i ett stadigt grepp trots att jag tvivlar på att det hjälper. Det sägs att hårda vindar följer med regnet. Som förövrigt redan är här kan jag höra på det rofyllda skvalet från stuprännan.