Wednesday, 3 December 2008

Ordlös Onsdag


Kräver några ord, trots allt: "Vem är du?" frågar Akson. Jag hade tänkt ha en fiskmås på en taknock mitt emot trädgården denna OO, men den skulle ge ett svar på frågan som skulle kännas totalfel. Därför får det bli den här, tagen för många år sedan på Kungshatt i Mälaren. Men den speglar på flera sätt mig. Fler ordlös onsdag hos Nejma.

14 comments:

Kerstin said...

Bra tolkning. Katten ser ut att ha det riktigt bra där. :)
Ha en fin dag.

rajson said...

Oj det var en rejäl kisse.
Hälsade på hos en mkt liknande släkting till denna skönhet igår!

Anja said...

Ojdå! Nu smälter jag! Fast jag får inte visa något när Skruttan är i närheter! Hon säger nämligen att: - Du skall icke andra katter hava jämte mig - vad hon nu har läst det modifierade citatet ;))!

Måste dock erkänna att det är go'are med katt-katter än med kattmänniskor;))! Vem 17 vill klappa och kela och pussa på magen en kattmänniska...typ!? Hihhii!

Det är svårt att räkna ut hur du menar med dina likheter med bilden efter som det finns lika många fördomar om katter som det finns- katter....typ!

Är det förresten det mentala eller det fysiska du menar...?

mvh, Anja

Veronica said...

Vilken mys,fin bild!!
=)

camellia said...

Anja, personlighet! Hos Akson (som administrerar ordlös onsdag) skrev jag: "ett självständigt nattdjur med smak för räkor". Men det finns mer än så. Sedan är det något med den där verandan (som inte är/var min, jag var bara på besök), jag älskar verandor; den vida utblicken och ändå ett varmt, omslutet rum. Ljuset en svensk sommarkväll, stenarna (jag är tokig i sten) på fönsterbläcket...

Fundera grönt said...

Fin tolkning!

Boel said...

Aha, you are a kattperson.
Mysigt ser kisse ut att ha det.

Anonymous said...

jag klämde in en bild på en liten spark för att här tar snön aldrig slut *s*

Gullvi said...

bra tolkning ;-)

Trebarnsmamman said...

Det är något visst med sv bilder, jättefint!

pumita said...

Det var väl tur att du inte valde fismåsen. Är inte de lite dumma? Fast att kunna flyga är ju inte helt fel. ;)

TrädgårdsTuristen said...

Vill bara tacka för din kommentar på fototävlingen hos Slottsträdgårdsmästaren. Jag blev jätteglad, eftersom jag är ny bloggare och inte riktigt har kommit in i det hela ännu. Din blogg verkar intressant. Är intresserad av trädgårdar i England, var där på semester förra sommaren 07, det var lite blött då men vi reste mest i södra delarna så vi slapp regnkläder.
Ha det.

Marianne said...

Den katten ser ut att må bra.

Merja said...

Underbar bild! Fint med svart vitt.